Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Edremit Belediyesi Altınoluk'ta yolları açıyor

Edremit Belediyesi Altınoluk

Edremit Belediyesi tarafından Altınoluk Mahallesi'nde yürütülen çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Edremit Belediyesi tarafından Altınoluk Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Altınoluk Cem Evi karşısında 150 metrelik yeni yol hizmete açılıyor.
Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Altınoluk Mahallesi’yle Narlı Mahallesi’nin birleştiği noktada 150 metrelik yeni yol açılıyor.
Cem Evi, Ormancılar Sitesi ile Balıkesirliler Sitesi’nin karşısında ki alanda açılan yeni yol ile birlikte vatandaşların ulaşımı daha kolay hale gelecek.
Fen İşleri yetkilileri öncelikle altyapısı yapılan alanda düzenleme çalışmalarının başladığını belirterek, Cem Evi karşısındaki bu yolun dışında Şafak Caddesi devamında ve caddeye bağlı 7. Sokakta yeni yol çalışmalarının devam edeceğini ifade ettiler.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, belirlenen yatırım programına göre çalışmaların devam ettiğini açıkladı.
Edremit’te öncelik gerektiren hizmetleri yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Saka, Fen İşleri Müdürlüğü`nün çalışmaları kapsamında programımıza aldığımız Altınoluk Mahallesi’ndeki yeni yol açılması için ekiplerimiz çalışmalarını tamamlayıncaya kadar devam edecek şeklinde konuştu.



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli